Az onkológia perspektívái - In memoriam Professzor Dr. Eckhardt Sándor | Drupal
Országos Onkológiai Intézet

Az onkológia perspektívái - In memoriam Professzor Dr. Eckhardt Sándor

  • Időpont
    2017. március 14.
  • Helyszín
    Országos Onkológiai Intézet – Eckhardt Terem

Eckhardt Sándor professzor születésének 90. évfordulóján a MAGYOT ünnepi, megemlékező tudományos ülést szervez. Professzor úr mindig szívén viselt minden kezdeményezést, amiről úgy gondolta, előrébb viszi a magyar onkológia ügyét. A MAGYOT aktivitását is támogatta, amit az is mutat, hogy hozzájárult ahhoz, hogy az ő neve fémjelezze a MAGYOT által kétévente odaítélt díjat.

Professzor úr emlékére kerül megrendezésre 2017. március 14-én 15:00 és 18:00 óra között az a tudományos ülés, ahol az egyes diszciplínák vezetői vállalták jövőnket is érintő előadások megtartását.

Az Ő közvetlen munkatársai, tanítványai tanúskodhatnak arról, hogy Eckhardt professzor úr gondolkodását a szintetizálás és a jövőbe látás jellemezte. A tudományos üléssel ezt a szellemiséget kívánjuk folytatni. Tisztelettel várunk minden kollégát, hogy együtt gondolkodjunk az onkológiai jelenéről és jövőjéről.

Regisztráció: térítésmentes
Kérjük, részvételi szándékát a iroda@magyot.hu e-mail címen jelezze a név, munkahely, pecsétszám, elérhetőség megadásával.

Várjuk szeretettel!

a MAGYOT vezetősége nevében
Dr. Rubovszky Gábor
elnök

Közeledő Rendezvények